Unik ljudteknologi för ett skadedjursfritt hem!

Pest Protect system är ett program av elektroniska produkter som avskräcker möss och andra skadedjur. Produkterna avger ett varierat och anpassat ultraljud som skrämmer och stör möss och andra skadedjur anpassat för olika utrymmen. Ljudet påverkar deras naturliga beteende vilket stressar dem och skapar en odräglig miljö som de vill undvika. Silverline Pest Protect avskräcker och skyddar effektivt – utan gift!

 

Välj din egen säkerhetsnivå
Med Pest Protect system får du en pålitlig och trygg systemlösning mot skadedjur för hela ditt hem. Kombinera programmet för din unika situation så får du ett tryggt och vältäckande skydd. Silverline är det starkaste varumärket inom miljöanpassad, effektiv och giftfri avskräckning av skadedjur. Pest Protect system skyddar ditt hem dygnet runt, året runt, hygieniskt och giftfritt.

 

Double Guard
Double Guard ger dig dubbel säkerhet! Med både A-Guard och ElectroPulse får du ett maximalt skydd mot möss och råttor.

 

A-Guard
En unik ljudteknologi som stressar möss och råttor och ger dem en odräglig miljö vilket hindrar dem från att bosätta sig.

 

Electro Pulse
Elektromagnetiska pulseringar som hindrar möss och råttor från att utnyttja kabeldragningar som springvägar.

 

Plug & Protect 24/7
Sätt i vägguttaget – den verkar direkt och dygnet runt!

 

Child & Pet safe
Ofarlig för barn, katter, hundar, fåglar och fiskar (dock ej andra tamgnagare).

 

Tested & Proven
Utvecklade och testade för bästa funktion.

 

ECO
Effektiv avskräckning
– helt utan gift.