Om oss

För ett skadedjursfritt hem & trädgårdsliv

Trygga och enkla lösningar för bästa skydd mot skadedjur – så att du kan slappna av och njuta av ditt hem och trädgård – på ett miljösmart sätt.
Silverline erbjuder det starkaste programmet inom effektiva och giftfria produkter mot skadedjur. Programmet består av både traditionella produkter samt unika, välbeprövade elektroniska produkter med en anpassad ljudbild som skyddar ditt hem och trädgård från skadedjur.
Du får en pålitlig och trygg systemlösning mot skadedjur för hela ditt hem – både inomhus och utomhus. Silverline skyddar ditt hem dygnet runt, året runt, hygieniskt och giftfritt.

Inomhus

Vi vill känna oss trygga i vårt hem och helst ska det inte finnas några andra djur än möjligtvis våra egna husdjur i hemmet. Tyvärr så finns det en mängd olika skadedjur som också trivs inomhus där de kan dra nytta av värmen, födoämnen och skyddet mot vädrets påverkan. Silverline har många produkter för att du ska slippa de flesta av dessa skadedjur. Vilken typ av problem du än har, så har Silverline lösningen.

Utomhus

I trädgården vill vi kunna odla och njuta av allt det som naturen har att erbjuda. Det finns dock flera djur som också vill äta från ditt odlingsland och dina prydnadsväxter. Eller djur som med sitt beteende förstör och skräpar ner. Silverline har produkter som motverkar och skyddar mot den här typen av oönskade besök i din trädgård.