Välj din egen säkerhetsnivå

Med Pest Protect system får du en pålitlig och trygg systemlösning mot skadedjur för hela ditt hem. Kombinera programmet för din unika situation så får du ett tryggt och vältäckande skydd. Silverline är det starkaste varumärket inom miljöanpassad, effektiv och giftfri avskräckning av skadedjur. Pest Protect system skyddar ditt hem dygnet runt, året runt, hygieniskt och giftfritt.

Våra skadedjursområden

Pest Protect system erbjuder dig lösningar för olika typer av skadedjur, både inne och ute, mot t.ex. möss, spindlar, katter och sorkar. Alla behov och hem ser olika ut – därför kan du anpassa vårt program av elektroniska produkter så att det passar dig. Våra produkter är enkla att använda, hygieniska och helt giftfria.

Unik ljudteknologi för ett mus- och råttfritt hem

Pest Protect system är ett program av elektroniska produkter som avskräcker möss och andra skadedjur. Produkterna avger ett varierat och anpassat ultraljud som skrämmer och stör möss och andra skadedjur anpassat för olika utrymmen. Ljudet påverkar deras naturliga beteende vilket stressar dem och skapar en odräglig miljö som de vill undvika. Silverline Pest Protect avskräcker och skyddar effektivt – utan gift!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

DoubleGuard

Double Guard

Double Guard ger dig dubbel säkerhet! Med både A-Guard och ElectroPulse får du ett maximalt skydd mot möss och råttor.

AGuard

A-Guard

En unik ljudteknologi som stressar möss och råttor och ger dem en odräglig miljö vilket hindrar dem från att bosätta sig.

ElectroPulse

Electro Pulse

Elektromagnetiska pulseringar som hindrar möss och råttor från att utnyttja kapeldragningar som springvägar.

PlugaAndProtect

Plug & Protect 24/7

Sätt i vägguttaget – den verkar direkt och dygnet runt!

ChildAndPetSafe

Child & Pet safe

Ofarlig för barn, katter, hundar, fåglar och fiskar (dock ej andra tamgnagare).

Tested&Proven

Testade och kontrollerade

Utvecklade och testade för bästa funktion.

EcoFriendly

ECO

Effektiv avskräckning – helt utan gift.

Video