Vårt marknadsområde

        Vi möter marknaden överallt och alltid!

Dagens värld har minskat både när det gäller tid och avstånd. Det gäller att finnas på plats och möta marknaden där efterfrågan finns. Vårt mål är alltid flexibilitet och effektivitet Vår logistik sörjer för säkra leveranser både från vårt Logistikcenter i Sverige som från andra delar av världen till hela Europa. Utifrån vår position i Sverige, med våra varumärken och produkter, drar vi nytta av den erfarenhet och kunskap vi byggt upp i medarbetare och organisation och lanserar vårt unika erbjudande ut på bred front i Norden och övriga Europa.

Vi är representerade i Nederländerna, Tyskland, Frankrike, Italien, Island, Polen, Ungern, Sverige, Norge, Danmark, Finland.

Våra produkter håller sina löften

Våra produkter håller vad de lovar. Vår produktutveckling är baserad på ett flertal tester, vetenskapliga studier och mångårig erfarenhet och kunskap. Helt enkelt; mycket bra produkter som säljer och ger nöjda kunder.

Våra produkter är enkla att använda

Våra produkter är lätta att använda och de skapar en positiv känsla i hem och trädgård. Med Silverline® Pest Protect system® löser man problemet med skadedjur och insekter på ett smidigt och effektivt sätt. Stunden kan förlängas med mysig värme från Silverline® Comfort Heating system®, ute eller inne, var helst man önskar. Att Silverline® produkterna dessutom är smarta och säkra ser vi som en självklarhet!

Vi levererar

Dagens värld har minskat både när det gäller tid och avstånd. Det gäller att finnas på plats och möta marknaden där efterfrågan finns. Vårt mål är alltid flexibilitet och effektivitet – vi gillar nöjda kunder!

design-and-quality

Product by Miljöcenter