Hur blir man av med spindlar?

Hur_blir_man_av_med_spindlarVisste du att den vanligaste spindeln i våra hem är vanlig respektive större husspindel. Husspindlarna har långa ben och spinner gärna sina nät inne och gör faktiskt en del nytta eftersom de äter andra skadedjur, till exempel silverfiskar.Hur blir man av med spindlar?

 

Hur_blir_man_av_med_spindlar

A-Repeller Spider

A-Repeller Spider finns i två utföranden; S30 och nya S50. Tekniken är densamma i båda avskräckarna – det varierade och anpassade ultraljudet A-Guard. Avskräckarna avger ljudfrekvenser som efterliknar vibrationer i spindelns eget nät. Spindelns känselorgan är mycket effektivt och noterar vibrationer i näten. De ständiga vibrationerna som skapas av A-Repeller överstimulerar spindlarnas känselorgan vilket gör att de stressas och söker sig bort.

Så här använder du S30 och S50!

S30 ochS50 är mycket enkla att använda: placera avskräckaren i ett vägguttag, LED lampan tänds och enheten startar omedelbart att sända ut ett anpassat ultraljud. Observera att ultraljud inte kan gå genom solida material, såsom väggar, tak, golv eller möbler. Likaså dämpas ljudet av mjuka textilier, såsom gardiner. För bästa funktion är det viktigt att placera enheten i ett öppet utrymme där ljudvågorna kan spridas fritt.

Välj A-Repeller S30 för en mindre yta (upp till 30 m²) eller den nya och kraftfullare A-Repeller S50 med en täckyta på upp till 50 m². Sätt avskräckaren direkt i vägguttaget och A-Repeller från Silverline sköter resten.

 

Hur_blir_man_av_med_spindlar

Spindlar

Blo_av_med_husspindlar

Spindlar är ryggradslösa rovdjur med två stycken kroppssegment, åtta ben och inga tuggande mundelar eller vingar.

Spindlar har dålig hörsel samt saknar antenner, dock har de känselorgan som känner av vibrationer för att få information om omgivningen.

Totalt i världen finns det över 42 000 kända spindelarter, varav ca 680 arter i Sverige.

Alla spindlar, även de som finns i Sverige, är giftiga men vi människor känner oftast inte giftet, då de flesta spindlar inte har tillräckligt starka käkar att bita igenom vår hud.

Vanligast av de spindlar som vi hittar inomhus är bland annat husspindel, fettspindel, allmän mörkrumsspindel, bred sektorspindel, harlekinspindel och olika typer av lockespindlar

Husspindeln är en av våra största spindelarter. Själva kroppen kan bli upp till 18 mm lång och benen upp till 50 mm långa. Husspindeln är vanlig att hitta i lugna vrår lite varstans i hus och hem där det gärna får vara lite fuktigare. Denna spindel kan man även hitta utomhus. Man kan hitta vuxna husspindlar hela året runt.

 

Silverline Pest Protect

Silverline Pest Protect erbjuder dig många olika lösningar mot skadedjur, både inne och ute, mot tex. möss, spindlar, katter och sorkar. Alla behov och hem ser olika ut – därför kan du anpassa vårt Silverline Pest Protect  så att det passar dig. Våra produkter är enkla att använda, hygieniska och helt giftfria.Välj din egen säkerhetsnivå.

Hur_blir_man_av_med_spindlarMed Silverline Pest Protect får du en pålitlig och trygg systemlösning mot skadedjur för hela ditt hem. Genom att kombinera programmet för din unika situation får du ett tryggt och vältäckande skydd. Silverline är det starkaste varumärket inom miljöanpassat och giftfritt skrämselsystem mot skadedjur. Silverline Pest Protect system skyddar ditt hem dygnet runt, året runt, hygieniskt och giftfritt.

 

 

Bli_av_med_husspindlar