Skydda ditt hem mot möss & råttor

 

Unik ljudteknologi för ett skadedjursfritt hem!

Silverline A-Repeller är ett program av välbeprövade elektroniska produkter med ett unikt anpassat ultraljud som skyddar ditt hem och trädgård från olika typer av skadedjur. Programmet har lösningar för skadedjur som möss, katter, sorkar, spindlar och mygg, både för inomhus och utomhusbruk.

Med Pest Protect system får du en pålitlig och trygg systemlösning mot skadedjur för hela ditt hem. Kombinera programmet för din unika situation så får du ett tryggt och vältäckande skydd. Silverline är det starkaste varumärket inom miljöanpassad, effektiv och giftfri avskräckning av skadedjur. Pest Protect system skyddar ditt hem dygnet runt, året runt, hygieniskt och giftfritt.

A-Repeller Mus & Råtta är ett program av elektroniska produkter som avskräcker möss och råttor. Produkterna avger ett varierat och anpassat ultraljud som påverkar skadedjurens naturliga beteende och skapar en stressig miljö som de vill undvika.

 

 

A-Repeller MR130 DG4
Vår mest tåliga och kraftfulla A-Repeller MR som är konstruerad för att tåla tuffa miljöer, såsom garage, källare, vind, stall och krypgrund. En täckyta på upp till 130 m².

 

 

A-Repeller MR80 DG2
En mycket kraftfull A-Repeller MR, utrustad med Double Guard och en täckyta på upp till 80 m².

 

 

A-Repeller MR50
Vår mellanstora avskräckare som tex. kan placeras i vardagsrummet, hallen, köket eller sovrummet. Den har en täckyta på upp till 50 m².

 

 

A-Repeller MR30 + MR30
Vår minsta men ändå kraftfulla avskräckare i tvåpack, som passar perfekt för sovrum och mindre utrymmen. Varje avskräckare har en täckyta på upp till 30 m².

 

 

A-Repeller MR80 DG2 + MR30
Startkit för två rum. Innehåller MR80 DG2 med en täckyta på upp till 80 m² och MR30 med en täckyta på upp till 30 m².

 

 

A-Repeller MR80 DG2 + MR30x2
Startkit för tre rum. Innehåller MR80DG2 med en täckyta på upp till 80 m² och två stycken MR30 med vardera täckyta på upp till 30 m².

 

 

A-Repeller MR50 Battery
En batteridriven variant av vår MR50 för användning i utrymmen utan el som t.ex. husvagn, förråd, sommarstugor etc. Den har en täckyta på upp till 50 m².

 

 

 

Double Guard
Double Guard ger dig dubbel säkerhet! Med både A-Guard och ElectroPulse får du ett maximalt skydd mot möss och råttor.

 

A-Guard
En unik ljudteknologi som stressar möss och råttor och ger dem en odräglig miljö vilket hindrar dem från att bosätta sig.

 

Electro Pulse
Elektromagnetiska pulseringar som hindrar möss och råttor från att utnyttja kabeldragningar som springvägar.

 

Plug & Protect 24/7
Sätt i vägguttaget – den verkar direkt och dygnet runt!

 

Child & Pet safe
Ofarlig för barn, katter, hundar, fåglar och fiskar (dock ej andra tamgnagare).

 

Tested & Proven
Utvecklade och testade för bästa funktion.

 

ECO
Effektiv avskräckning – helt utan gift.