Mot objudna gäster i trädgården!

Besök av katter, hundar, rådjur och kaniner, är inte alltid välkommet i trädgården. A-Repeller KV 300 hjälper dig i din trädgård. Vi vet att ljud och ljus stressar och stör de objudna gästerna.

Vår unika ljudteknologi A-Guard håller trädgården fri från objudna gäster med ett anpassat frekvenssvep. För att förstärka överraskningsmomentet har vi även utvecklat ChaseLight, ett stroboskopljus. A-Repeller KV 300 har en effektiv rörelsesensor som känner av rörelser framför avskräckaren och automatiskt startar avskräckningen.

De inställningsbara ljudfrekvenserna får djuren att lämna området, med en täckyta på upp till 300 m². Ställ in frekvensratten på det djur som ska avskräckas. ChaseLight överraskar djuren med ett starkt stroboskopljus. Den inbyggda rörelsesensorn bevakar en yta på upp till 15 meter framför avskräckaren. Batteridriven: 6×1,5V LR14.