Kvalitetssäkring & Hållbarhet

Vi utför egna certifieringstester på alla elektroniska produkter hos erkända certifieringsinstitut. Varje produktion inspekteras före leverans avseende funktion, utseende och förpackning.

  • Vi ställer höga krav på att våra produkter ska hålla hög och jämn kvalitet
  • Vi ställer höga krav på hur de produkter och lösningar vi erbjuder påverkar vår omgivning och miljö.
  • Vi arbetar med leverantörer som agerar ansvarsfullt

Egen produktutveckling borgar för bästa kvalitet och produktsäkerhet samt att produktionen styrs noggrant för att uppfylla miljökrav och tillverkningssäkerhet. Alla produkter inom Silverline® är CE godkända och de flesta är dessutom GS märkta enligt TÜV för en europeisk anpassning, samt RoHS märkta. Allt förpackningsmaterial är återvinningsbart.

C4SP_MC3    CE_logo           tunna

Goda arbetsförhållanden och en hållbar global värdekedja

Miljöcenter är medlem i FTA – Foreign Trade Association och arbetar enligt deras riktlinjer Business Social Compliance Initiative (BSCI) Code of Conduct för att säkerställa att våra produkter produceras med goda arbetsförhållanden och med en hållbar global värdekedja.