Uppvärmning med Silverline

Förbered för våren och utelivet med nya, utvecklade och förbättrade värmare från Silverline Comfort Heating system. Våra kraftfullaste modeller 1200 TW Digital och 1200 Digital har fått nytt galler och en ny, bättre oscilleringsfunktion med större oscilleringsvinkel för ännu bättre värmespridning och uppvärmning.

   Värmare 1200 TW Digital IPX4 – 
I vår nya, kraftfulla värmare kombineras de långa infravågorna med snabb uppvärmning från ett halogenrör – TwinWave. Funktionen QuickHeat ger den snabba uppvärmningen när värmaren startar, för att sedan automatiskt övergå till att följa ett program som bibehåller den behagliga värmen med hjälp av de långa infravågorna. Med fjärrkontroll, timer och digital display. Två effektlägen för vart och ett av de två värmesystemen.
Värmare 1200 IPX4 Digital – 
Kraftfull värmare med två effektlägen, för behaglig värme som alstras av långa infravågor, C-Wave. Infravågorna ger en effektiv värme som går på djupet, utan att lämna en brännande känsla efter sig på huden. Med fjärrkontroll, timer och digital display.
Värmare 900 IPX4  
Energieffektiv värmare som med två effektlägen och en svepande vridrörelse sprider infravågorna C-Wave effektivt.

 

Värmare 1200 Wall IPX4 – 
För fast placering på väggen eller i taket, med kraftfull effekt. IPX4-klassningen gör att den tål fukt och regn och kan monteras på till exempel det oskyddade trädäcket.