Så här får du bort sork, mullvad och katt och hund!

Silverline Pest Protect system erbjuder dig många olika lösningar mot skadedjur, både inne och ute, mot te.x. möss, spindlar, mygg, katter, hundar, vilt, mullvadar och sorkar. Alla behov och hem ser olika ut – därför kan du anpassa Silverline Pest Protect system så att det passar dig. Våra produkter är enkla att använda, hygieniska och helt giftfria.

Silverline® Pest Protect system® är ett program av elektroniska produkter som avskräcker och skrämmer olika typer av skadedjur och insekter. Alla produkterna i sortimentet avger varierat och anpassat ultraljud som skrämmer och stör t.ex. katter, hundar och sork och mullvadar mm. Ljudet påverkar deras naturliga beteende vilket stressar dem och skapar en odräglig miljö som de vill undvika. Silverline® Pest Protect system® avskräcker och skyddar effektivt – utan gift!

 

Välj din egen säkerhetsnivå!

Med Silverline® Pest Protect system® får du en pålitlig och trygg systemlösning mot skadedjur för hela ditt hem. Genom att kombinera programmet för din unika situation får du ett tryggt och vältäckande skydd. Silverline är det starkaste varumärket inom miljöanpassad och giftfri skadedjursskrämselsystem. Silverline Pest Protect system skyddar ditt hem dygnet runt, året runt, hygieniskt och giftfritt.

 

 

Få bort sorkar och mullvadar från din trädgård!

En dag har den enda lilla jordhögen i gräsmattan blivit två – och plötsligt tre, fyra eller fler. Sannolikt är det sork och mullvad på besök i trädgården och snabbt kan gräsmattan förvandlas till ett mindre backlandskap. Men det finns ett enkelt, giftfritt sätt att bli av med sork och mullvad – låt ljudteknologi från Silverline lösa problemet. Björn Lindberg, Produktchef för Silverline, berättar mer.

Med den unika ljudteknologin A-Guard skapas störande vibrationerPowerVib – i marken som effektivt får mullvadar och sorkar bort från trädgården, utan användning av gifter. Enkel att använda, bara att sätta i marken.

För att vibrationerna ska fortplanta sig så effektivt som möjligt, ska du först gör ett hål i marken, sätta ner staven och packa jorden väl kring staven, annars kan effekten dämpas. I början kan ökad aktivitet märkas hos djuren då de undersöker vad som stör deras bo-område.

Om effekten uteblir kan det vara idé att flytta staven några meter, eftersom olikheter i markstrukturen kan hindra vibrationerna från att fortplanta sig effektivt över en större yta, säger Björn Lindberg.

 

Så här blir du av med sorkar och mullvadar!

Sork & Mullvadsfritt finns i två utföranden; en batteridriven modell och en ny, solcellsdriven modell. Allt för att bli av med mullvadar och sorkar.

Se filmen och läs mer om produkterna nedan.

 

 

  • Sork o Mullvadsfritt SM Solar – Solcellsdriven avskräckare med den vibrationsskapande ljudteknologin A-Guard. Håller trädgården fri från sork och mullvad genom vibrationer som driver bort sorkar och mullvadar.Täcker en yta på upp till 500 m². För utomhusbruk men bör tas in under vintern för att skyddas mot tjäle.

 

  • Sork & Mullvadsfritt SM 1250 –  skapar störande vibrationer med hjälp av den unika ljudteknologin A-Guard och stimulerar djurens flyktinstinkt. Drivs med batteri. Täcker en yta på upp till 1250 m². För utomhusbruk men bör tas in under vintern för att skyddas mot tjäle.

Gör bara ett hål i marken, sätt ner staven och se till att jorden är så tätpackad som möjligt kring staven, annars kan effekten dämpas. Börja gärna nära hus och terrass så att djuren söker sig bort från tomten. Om staven inte ger önskad effekt kan det vara idé att flytta den några meter, eftersom olikheter i markstrukturen kan hindra vibrationerna från att sprida sig över en större yta.

Sork & Mullvadsfritt drivs med batterier och startar omgående när batterierna sätts i. Staven är IPX-klassad för utomhusbruk, men bör tas in under vintern för att skyddas mot tjäle.

 

 

Få bort katter, hundar och vilt från din trädgård!

Katter, hundar och vilt är inte alltid välkomna i trädgården eller på uppfarten. Den egna katten har kanske fått upp ögonen för barnens sandlåda som möjlig toalett. Kvarterets hundar tävlar om att markera på gräsmattan framför huset samtidigt som vilt i olika storlek på några timmar kan förvandla knoppande tulpaner till ensamma stjälkar. Med avskräckare från Silverline undviker djuren det täckta området och du får bort katterna. 

Katt- och hundfri sandlåda med Silverline!

Husdjur i all ära, men de flesta av oss vill slippa problemet med att katter och hundar använder rabatter och sandlådor som toalett. Låt inte egna och grannars husdjur bli ett – använd nya Katt & Hundfritt KH 200 från Silverline och håll de oönskade besökarna på behörigt avstånd.

Med ljud i avpassade frekvenser (A-Guard™), håller sig katter och hundar på avstånd från uppfarter, rabatter och sandlådor. Ljudet stör djuren, som undviker att röra sig i området som täcks av rörelsesensorn. Sensorn bevakar en yta på upp till tolv meter framför avskräckaren. För bästa effekt, placera den batteridrivna avskräckaren så att den korsar djurets vanliga gångstråk – det optimerar effekten jämfört med om djuret kommer rakt framifrån. Särskilt katter kan lära sig var de ska gå för att undvika det obehagliga ljudet, så det lönar sig att flytta avskräckaren då och då för att uppnå maximal effekt.

Se filmen och läs mer om ikonerna och produkterna nedan.

 

Välj rätt avskräckare med våra ikoner!

 

A-Guard – unik ljudteknologi med avpassade frekvenser som verkar störande och stressande på djuren, som då söker sig bort från området.

 

ChaseLight – avskräckare utrustad med ett störande stroboskopljus som förstärker överraskningsmomentet.

 

Water proof – IPX4-klassad avskräckare för utomhusbruk.

 

Så här blir du av med katter, hundar och vilt!

  • Katt & Viltfritt KV 300 – Katt & Viltfritt KV 300 håller med samma teknologi katter, hundar, harar och större vilt borta. Med frekvensväljaren är det enkelt att ställa in avpassade frekvenser för olika djur. Rörelsesensorn känner av djurens närvaro på upp till 15 meters håll och ljudet täcker en yta upp till 300 m². Katt & Viltfritt KV 300 har också utrustats med ett störande stroboskopljus som förstärker det avskräckande ultraljudet.

Avskräckaren är batteridriven och placeras på medföljande stolpe. Katt & Viltfritt KV 300 kan också sättas upp på till exempel en högre stolpe för bättre effekt på större djur, till exempel rådjur. Bästa avskräckaren för att bli av med katter och vilt.

 

  • Katt & Hundfritt KH 200 –  med ljud i avpassade frekvenser (A-Guard™) håller sig oönskade katter och hundar borta från odlingar, gräsmattor och sandlådor. Ljudet stör djuren, som undviker att röra sig i området som täcks av rörelsesensorn. Du blir av med katter och hundar från din trädgård. Sensorn bevakar en yta på upp till tolv meter framför avskräckaren. För bästa effekt, placera den batteridrivna avskräckaren så att den korsar djurets vanliga gångstråk – det optimerar effekten jämfört med om djuret kommer rakt framifrån. Särskilt katter kan lära sig var de ska gå för att undvika det obehagliga ljudet, så det lönar sig att flytta avskräckaren då och då för att uppnå maximal effekt. Placeras på medföljande stolpe.

 

Du hittar produkterna här