Bli av med katter!

Rädda din trädgård från objudna gäster!

Katter, hundar och vilt är inte alltid välkomna i trädgården eller på uppfarten. Den egna katten har kanske fått upp ögonen för barnens sandlåda som möjlig toalett. Kvarterets hundar tävlar om att markera på gräsmattan framför huset samtidigt som vilt i olika storlek på några timmar kan förvandla knoppande tulpaner till ensamma stjälkar. Med avskräckare från Silverline undviker djuren det täckta området och du blir av med katterna.

Välj rätt avskräckare med våra ikoner!

A-Guard – unik ljudteknologi med avpassade frekvenser som verkar störande och stressande på djuren, som då söker sig bort från området.

ChaseLight – avskräckare utrustad med ett störande stroboskopljus som förstärker överraskningsmomentet.

Water proof – IPX4-klassad avskräckare för utomhusbruk.

 

Katt & Viltfritt KV 300 – Katt & Viltfritt KV 300 håller med samma teknologi katter, hundar, harar och större vilt borta. Med frekvensväljaren är det enkelt att ställa in avpassade frekvenser för olika djur. Rörelsesensorn känner av djurens närvaro på upp till 15 meters håll och ljudet täcker en yta upp till 300 m². Katt & Viltfritt KV 300 har också utrustats med ett störande stroboskopljus som förstärker det avskräckande ultraljudet.

Avskräckaren är batteridriven och placeras på medföljande stolpe. Katt & Viltfritt KV 300 kan också sättas upp på till exempel en högre stolpe för bättre effekt på större djur, till exempel rådjur.

 Katt & Hundfritt KH 200 –  med ljud i avpassade frekvenser (A-Guard™) håller sig oönskade katter och hundar borta från odlingar, gräsmattor och sandlådor. Ljudet stör djuren, som undviker att röra sig i området som täcks av rörelsesensorn. Sensorn bevakar en yta på upp till tolv meter framför avskräckaren. För bästa effekt, placera den batteridrivna avskräckaren så att den korsar djurets vanliga gångstråk – det optimerar effekten jämfört med om djuret kommer rakt framifrån. Särskilt katter kan lära sig var de ska gå för att undvika det obehagliga ljudet, så det lönar sig att flytta avskräckaren då och då för att uppnå maximal effekt. Placeras på medföljande stolpe.