Bli av med insekterna giftfritt!

Silverline hjälper dig att giftfritt hålla insekterna borta, med elektronisk avskräckning, skyddande nät till fönster och dörrar samt fällor med lockande A-UVA-ljus. En heltäckande lösning för ditt hem.

A-Repeller M25 skapar en ljudmiljö som de stickande honmyggen inte trivs i, med ljudteknologin A-Guard. Sätts direkt i vägguttaget.

A-Repeller M1 Mobil är en batteridriven mindre enhet för personligt bruk, utrustad med samma ljudteknologi.

InsectTrap IS100 är fällan som med attraktivt lockljus drar till sig flygande insekter som sedan sugs in i fällan. Utrustad med ljussensor som startar fällan i skymningen. Sätts direkt i vägguttaget och är IPX4-klassad för både inom- och utomhusbruk.

InsectScreen Door/Window – polyesternät som släpper in ljus och luft men inte insekter. Anpassas efter dörrens/fönstrets mått. Fäst i karmen med InsectScreen Velcro – kardborrband för egen tillklippning.

Nyhet!
Silverline Getingbo – en getingskrämma som liknar ett riktigt getingbo och därmed signalerar att platsen är upptagen. Fyll den vädertåliga textilpåsen med till exempel bubbelplast och häng upp den med kardborrehängaren. häng upp 2 skrämmor med ca 3-5 meters mellanrum så täcks en yta av omkring 60 m². Säljes i 2-pack.