Avskräcks oönskade djur med unika ljudteknologi!

Med den unika ljudteknologin A-Guard från Silverline avskräcks oönskade djur som harar, kaniner, katter, rådjur och mullvad – utan gifter och utan att skada miljö och djur. Istället skapar den unika ljudteknologin en miljö som stressar och stör djuren och gör att de söker sig bort.
KV 300 – håller katter, kaniner, harar och större vilt borta från trädgården. Den batteridrivna enheten sätts i marken på det medföljande markfästet eller monteras på en stolpe. Utrustad med rörelsesensor och ett störande stroboskopljus som förstärker ultraljudet nattetid.
 SM 1250 (batteridriven) och SM 500 Solar (solcellsdriven) avskräcker sork och mullvad så att de inte etablerar sig i området. Stavarna installeras i marken så att jorden sluter tätt kring dem. Där skapar de störande vibrationer med hjälp av ljudteknologin A-Guard.Avskräckarna är IPX4-klassade för att klara regn och fukt, men ta in dem under vintern så de inte skadas av tjäle.