Nytt sortiment på ingång – Våren 2022!

På Silverline pågår just nu många förberedelser inför våren, då sortimentet utökas rejält och flera nya produkter kommer att lanseras. Hur går det med produktutvecklingen och vilka nyheter kommer vi att hitta ute på butikshyllorna i vår? Det och mycket mer har vi frågat Silverlines produktchef, Björn Lindberg.

 

 

Kan du berätta lite om vad vi kan vänta oss inom Silverline 2022?

– Silverline är ett varumärke som hittills haft stort fokus på höstsortiment, såsom t.ex. produkter för mus- och råttbekämpning. Men nu kommer en ny spray och lotion mot mygg och fästingar, alltså produkter som kan användas under vår- och sommarmånaderna. Framförallt är de produkterna aktuella under maj-augusti, som är högsäsong i Sverige för just mygg och fästingar.

De här produkterna är baserade på citroneukalyptusolja och innehåller även Aloe Vera för att vårda huden. De är tillåtna för användning på barn från 1- års ålder. Så bra!

 

“Miljövänliga förpackningar och lätt applicering”

 

– Förpackningarna är dessutom gjorda av 100 procent återvunnen plast, förutom detaljer som munstycke och kork. Sprayflaskan har ett munstycke som gör att flaskan även fungerar vänd upp och ner, vilket bidrar till en väldigt lätt och smidig applicering!

Vi kommer att lansera tre produkter inom det här området med säljstart från februari och dessa kommer att säljas i både Sverige och Norge.

Har ni några andra nya produkter på gång?

– Ja, det kommer också en helt ny serie med limfällor. De är inte till för bekämpning utan de är till för att man ska kunna monitorera eventuella skadedjur och se om man behöver använda sig av bekämpning.

Bland annat kommer det en ny flugfälla för användning i fönstret. Konstruktionen gör så att själva klisterfällan blir dold och gör så att man slipper se flugorna som fastnat i den. Så den är både väldigt diskret och effektiv. I serien ingår fällor för att monitorera vägglus, klädesmal, livsmedelsmal, silverfisk, kackerlacka samt två olika gula krukväxtfällor.

Vi breddar även vårt sortiment för fågelavskräckning med ytterligare en Uggle-bulvan och en produkt för att avskräcka getingar vid uteplatsen t.ex.

Vad händer på Silverlines Produktavdelning just nu då?

– Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla nya produkter. Sen jobbar vi även med att förfina våra processer gentemot vår försörjningskedja och se över hur pass hållbara dessa är – Vi ser över vår produktkedja, processerna och ser över hur leverantörerna jobbar. Vi vill jobba med produkter som har lång livslängd och vi vill även vara så cirkulära som möjligt. Detta är mycket viktigt för oss!

Tack Björn!

Nu ser vi fram emot en mygg- och fästingfri vår och sommar ute i solen! Vill du veta mer om Silverlines produktsortiment? Klicka här!