Effektivt skydd mot mygg och fästingar

Finns det något mer irriterande än envisa mygg en härlig sommardag? MyggFritt och FästingFritt är en ny produktserie baserad på citroneukalyptusolja som ger ett effektivt skydd mot mygg, knott, fästingar och andra bitande insekter i minst 6 timmar. Innehåller Aloe Vera som är mjukgörande och verkar läkande på huden. Kan användas på barn från 1 års ålder.

MyggFritt spray är ett vattenfast och svettresistent myggmedel som är enkelt att använda och ha med sig. Spraya ett jämnt lager på utsatta ställen och massera in. Kan även användas utanpå kläderna.

 

 

 

MyggFritt lotion är ett vattenfast och svettresistent myggmedel som är enkelt att använda och ha med sig. Smörj in ett jämnt lager på utsatta ställen.

 

 

 

FästingFritt spray är ett vattenfast och svettresistent fästingmedel som är enkelt att använda och ha med sig. Spraya ett jämnt lager på utsatta ställen och massera in. Kan även användas utanpå kläderna.