Håll insekterna borta i sommar!

Som flugor kring en sockerbit. Så låter talesättet som kan stämma väl in i vardagen under sommaren när fikastunden ofta störs av oinbjudna, flygande gäster. Silverline hjälper dig att giftfritt hålla insekterna borta så som mygg och flugor, med elektronisk avskräckning, skyddande nät till fönster och dörrar samt fällor med lockande AUVA-ljus.

InsectTrap – fällan som med attraktivt lockljus drar till sig flugor och andra flygande insekter som sugs in i fällan där de torkar. Med ljussensor som startar fällan i skymningen. Sätts direkt i vägguttaget. Med IPX4-klassning för både inom- och utomhusbruk.

 

 

 

 

Håll flugor och andra insekter ute med InsectScreen Door, window och ett polyesternät som släpper in ljus och luft men inte insekter. Anpassas efter dörrens/fönstrets mått. Fäst i karmen med InsectScreen Velcro – kardborrband för egen tillklippning.

A-Repeller M25 – med ljudteknologin A-Guard, som skapar en ljudmiljö som de stickande honmyggen inte trivs i. Sätts direkt i vägguttaget.

 

 

A-Repeller M1 Mobil – en mindre enhet för personligt bruk, med A-Guard som skapar en ljudmiljö som de stickande honmyggen inte trivs i.