Stort och växande intresse för elektronisk avskräckning!

Vi lägger nu ett annorlunda 2020 bakom oss, ett år som präglades av osäkerhet när pandemin slog till med kraft i hela världen.

Intresset för Silverlines produkter var stort i början av året efter en lika stark höst. Ni konsumenter har visat stort intresse för framför allt elektronisk avskräckning mot möss och råttor men också för mekaniska fällor för att få en helhetslösning mot skadedjuren.

Också den kommande säsongen ser positiv ut, med nyheter mot flera skadedjur.
Vi har redan ett brett sortiment för giftfri bekämpning och det bygger vi vidare på under säsongen 2021 för att kunna erbjuda er heltäckande lösningar.

Mot möss och råttor presenteras vi vad vi kallar ”första linjens försvar” – att förhindra att skadedjuren över huvud taget kommer in. Nästa år kommer därför en tätning bestående av rostfri stålull och plastfiber. Den kan enkelt användas för att täta rörgenomföringar, springor och små hål där djuren tar sig in. Ett bra komplement till avskräckare och mekaniska fällor när du vill skydda ditt hem.

Vi presenterar också två nyheter för att avskräcka fåglar: En reflexfolie på rulle som klipps av i önskad längd och placeras i buskar/träd eller mellan käppar samt ett plastband som spänns mellan käppar och då med hjälp av vinden avger ett avskräckande, lågfrekvent ljud.

Den redan beprövade metoden att hålla mördarsniglar borta med koppartejp blir nu en del av Silverlines sortiment mot skadedjur. De flesta koppartejper på marknaden är smalare och det har visat sig att det krävs en bredare tejp för att få bästa effekt. Därför presenterar vi en 40 mm bred tejp på en femmetersrulle så att det räcker runt en pallkrage.

 

Björn Lindeberg, Produktchef