MR50 Battery – för flexibel användning

MR50 Battery håller borta möss och råttor inomhus – effektivt, hygieniskt och giftfritt. Silverline A-Guard är en unik ljudteknologi som effektivt skrämmer bort skadedjuren. Enheten drivs på batterier och är därför perfekt för utrymmen som saknar tillgång på eluttag såsom förråd, stuga och husvagn. Placera enheten i det utrymme du vill skydda, den verkar direkt och dygnet runt! MR50 Battery täcker upp till 50 m².

MR50 Battery sänder ut det unika ultraljudet A-Guard, ett varierat och väl anpassat ultraljud som avskräcker möss och råttor. A-Guard stör möss och råttors naturliga sätt att bete sig och kommunicera och skapar en odräglig miljö för djuren, vilket gör att de undviker det aktuella utrymmet.

MR50 Battery enheten täcker en öppen yta på upp till 50 m². Ljudet påverkar inte människor eller husdjur (undantaget tamgnagare) och skapar inte resistens hos de avsedda djuren. Stör inte annan elektronisk utrustning. Batteridriven (3 x LR20) för användning i utrymmen utan el som t.ex. husvagn, förråd och sommarstugor.