Vill du bli av med t.ex. möss och råttor giftfritt? Alla Silverlines produkter inom Pest Protect är giftfria. Du hittar din produkt här www.silverline.se

www.silverline.se – Vad hittar jag här?

Välkommen hem med Silverline! – hos oss hittar du produkterna för ett skadedjursfritt hem och trädgård med Pest Protect system och behaglig, energieffektiv värme med Comfort Heating system.

På hemsidan www.silverline.se får du all kunskap du behöver om våra produkter. Här finns hela vårt sortiment, du kan läsa mer om vår unika teknik och funktion i Comfort Heating system och Pest Protect system och får svar på dina frågor i vår FAQ.

Vill du hitta kortare produktfilmer? På hemsidan finns korta filmer som hjälper dig att på bästa sätt hitta din egen säkerhetsnivå med Pest Protect system. Det finns också möjlighet att köpa reservdelar och tillbehör direkt på hemsidan, till exempel stavar till våra värmare och limark och UV-lampor till insektsdödare. Här hitta du också närmaste återförsäljare.