Vill du bli av med möss och råttor giftfritt? Då ska du gå in på www.silverline.se så hittar du Silverlines breda serie Mus och råttfritt.

Skräm bort möss och råttor!

Möss och råttor söker sig inomhus i jakt på värme och föda, men med Silverline Pest Protect system håller du skadedjuren borta – utan gifter. Ett brett sortiment ger dig möjlighet att hitta din egen önskade nivå på skyddet. Köp ett duopack med två enheter för att skydda vardagsrum och ett sovrum till exempel. Eller låt den damm- och spolsäkra Mus & Råttfritt MR130 DG4 hålla en fuktig källare fri från skadedjur. Nyheten Mus & Råttfritt MR50 Battery lämpar sig för inomhusmiljöer som inte har el framdragen, som husvagnen eller förrådet i garaget.

Nyhet!!!! Mus & Råttfritt MR50 Battery håller inomhusmiljöer utan el fria från möss och råttor. Sänder ut det unika ultraljudet A-Guard®, ett anpassat ultraljud som stressar och avskräcker djuren. Batteriet håller enheten aktiv i upp till sex månader så att du tryggt kan ställa husvagnen i vinterförvaring. Täcker en yta upp till 50 m².

  • Mus & Råttfritt MR30 x 2– duopack med den minsta avskräckaren som passar för mindre utrymmen inomhus, med en täckyta på upp till 30 m², med A-Guard.
  • Mus & Råttfritt MR50 – En något kraftfullare avskräckare med en täckyta på upp till 50m², med A-Guard.
  • Mus & Råttfritt MR80 DG2 – avskräckare utrustad med Double Guard – ultraljudet A-Guard i kombination med två elektromagnetiska pulsprogram (Electro Pulse). Täcker en yta upp till 80 m².
  • Mus & Råttfritt MR80 DG2 + Mus & Råttfritt MR30 – med en större och en mindre enhet för två rum.
  • Mus & Råttfritt MR80 DG2 + duopack Mus & Råttfritt MR30 – tre enheter; en kraftigare och två mindre, skyddar tre rum.
  • Mus & Råttfritt MR130 DG4 IP55 – Med Double Guard för effektiv avskräckning och med sin IP55-klassning damm- och spolsäker för användning i fuktiga miljöer som krypgrunder, källare och garage. Avskräckaren har ett varierat ultraljudsmönster samtidigt som den växlar automatiskt mellan två elektropulsprogram för att på så sätt undvika tillvänjning hos skadedjuren. Sätts i IP55-klassat vägguttag.

Du hittar din mus & råttfritt här!