Katt, hund eller vilt på din tomt?

Använder grannens lösgående katt barnens sandlåda som toalett? Eller har rådjuren knaprat på vårens spirande lökar? Silverline Pest Protect system löser problemet helt utan gifter, med Katt & Hundfritt KH200 och Katt & Viltfritt KV 300.

De avpassade ljudfrekvenserna A-Guard verkar störande och stressar djuren som undviker att röra sig inom det område som avskräckarens rörelsesensor täcker. Enheterna är batteridrivna och sätts direkt i marken. Placera dem så att djurens vanliga gångstråk korsar framför sensorn för bäst effekt.

  • Katt &Hundfritt KH200: Ljudet i de avpassade frekvenserna håller oönskade katter och hundar borta från odlingar, gräsmattor och sandlådor. Rörelsesensorn bevakar ett område 12 meter framför avskräckaren och ljudet täcker en yta på upp till 200 m².
  • Katt & Viltfritt KV 300: Håller med samma teknologi katter, hundar, harar och större vilt borta. Med frekvensväljaren är det enkelt att ställa in avpassade frekvenser för olika djur. Rörelsesensorn känner djurens närvaro på upp till 15 meters håll och ljudet täcker en yta på upp till 300 m². Utrustad med ett störande stroboskopljus som förstärker det avskräckande ultraljudet nattetid.

 

 

Du hittar din Katt&Hundfritt eller Katt&Viltfritt här!