Imse vimse spindel…

I Sverige finns inga spindlar som är giftiga för människor. Ändå är de åttabenta krypen högst oönskade av de flesta, i alla fall som gäster inomhus. Men det går att hålla dem borta, enkelt och självklart utan gifter – låt A-Repeller Spider från Silverline göra jobbet.

A-Repeller Spider finns i två utföranden; S30 och nya S50. Tekniken är densamma i båda avskräckarna – det varierade och anpassade ultraljudet A-Guard. Avskräckarna avger ljudfrekvenser som efterliknar vibrationer i spindelns eget nät. Spindelns känselorgan är mycket effektivt och noterar vibrationer i näten. De ständiga vibrationerna som skapas av A-Repeller överstimulerar spindlarnas känselorgan vilket gör att de stressas och söker sig bort.

Det är enkelt att använda Silverline A-Repeller. Välj A-Repeller S30 för en mindre yta (upp till 30 m²) eller den nya och kraftfullare A-Repeller S50 med en täckyta på upp till 50 m².

Sätt avskräckaren direkt i vägguttaget och A-Repeller från Silverline sköter resten.

Visste du att den vanligaste spindeln i våra hem är vanlig respektive större husspindel. Husspindlarna har långa ben och spinner gärna sina nät inne och gör faktiskt en del nytta eftersom de äter andra skadedjur, till exempel silverfiskar.

Vill du se mer av husspindeln? Naturhistoriska riksmuseet har gjort en fyra minuter lång film om just husspindeln och du hittar den på Youtube.