Om oss

Välkommen hem till Silverline

Silverline ger dig smarta, trygga och enkla lösningar och möjligheter – med skönaste värmen och bästa skyddet mot skadedjur – så att du kan slappna av och njuta av ditt hem och trädgård – på ett miljösmart sätt.

Pest Protect system® är ett program av välbeprövade elektroniska produkter med unik anpassad ljudbild som skyddar ditt hem och trädgård från skadedjur.

Comfort Heating system® är ett program med värmare som värmer på ett effektivt och behagligt sätt, med sin unika värmeteknologi.

EcoFriendlyHappyCustomerTestedAndProvenDesignAndQuality

Skydda ditt hem från skadedjur!

Med Silverline® Pest Protect system® får du en pålitlig och trygg systemlösning mot skadedjur för hela ditt hem – både inomhus och utomhus. Silverline Pest Protect system skyddar ditt hem dygnet runt, året runt, hygieniskt och giftfritt. Silverline erbjuder det starkaste programmet inom effektiv och giftfri skrämselsystem mot skadedjur.

För sköna stunder!

Med Silverline® Comfort Heating system® får du en pålitlig och trygg portabel värmelösning för hela ditt hem – både inomhus och utomhus. Silverline Comfort Heating system unika teknik och lösning ger en hälsosam och skön värmekänsla utan att påverka luftfuktigheten.