Värmare för alla behov!

Använd Comfort Heating system utomhus, i uterum eller inomhus, enskilt eller tillsammans med flera värmeenheter – den värmer dig där du är. Tänk miljösmart – värm den plats där du befinner dig istället för hela hemmet och ta sedan med dig värmarna när du förflyttar dig.

 

1200 TW Digital IPX4

Energieffektiv värmare som kombinerar funktion, effektivitet och användarvänlighet på bästa möjliga sätt med Silverline C-Wave™ MultiHeat. Flervalsfunktion av värmesystem, effektläge, oscillering och timer. Fjärrkontroll ingår.


 

1200 IPX4 Digital

Kraftig, golvplacerad värmare för utomhusbruk, som sprider värmen effektivt med en svepande rörelseEnkel att justera på den digitala panelen eller med fjärrkontroll. Har två effektlägen samt timerfunktion.


900 IPX4 Black

Med en svepande vridrörelse sprider den golvplacerade 900 IPX4 värmen över en större täckyta. Med två effektlägen och en IPX4-klassning för utomhusbruk.


 

880

Med något större effekt ger denna terrassvärmare ytterligare värme, med samma användningsområden som den mindre värmaren 600. För skyddade lägen och golvplacering för flexibel användning.


 

 

1200 IPX4 Vägg

Mycket kraftfull, exklusiv och energieffektiv värmare som ger behaglig värme, med Silverline C-Wave™. Täcker en yta om minst 10 m². För utom- och inomhusbruk.

C-Wave™-tekniken i Silverlines värmare ger effektiv och behaglig värme utan att torka ut och ge brännande känsla.

Den kraftfulla effekten ger en omgående dokumenterat effektiv direktvärme, med bara halva energiåtgången jämfört med andra typer av värmare. Väggmodell som monteras direkt på vägg. Ansluts direkt till vägguttaget. IPX4-klassad för utomhusbruk, tål regn. En produkt i Silverline Comfort Heating system.

 

Du hittar din Comfort Heater här!